Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoże mi ktoś? Chodzi o bany :)

NataliaPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo! Nigdzie nie moge znaleźć na stronie lola czegoś takiego jak .."tabela kar" w innych grach są, ale widocznie tu nie :D A więc wysadziło mi korki i dostałam bana na 1 dzień ( I nie, nie chce się od niego odwoływać bo to nie wina supportu tylko moja, po *** włączałam lola jak się burza zbliżała xD) Ale chce wiedzieć co czeka mnie dalej a wiec mam kilka pytań ::

-Za pierwszym razem kiedy odszedłam z własnej woli (jakiś kretyn mnie wkurzał i ciągle klnął, zgłoszony) Dostałam ostrzeżenie, później historia z korkami i ban na 1 dzień, i czy jak już miałam ten ban na 1 dzień to czy teraz znowu jak coś zrobie najpierw bedzie ostrzeżenie a później ban np. 2 dni czy tam trzy, czy już nie ma ostrzeżeń i odrazu bany po tym banie na 1 dzień?

-Czy jeżeli dostałam bana na jedeń dzień i przez jakiś czas nie zrobie nic głupiego jak wyjście z gry i tp. czyli będe przestrzegać regulaminu to czy ten ban na jeden dzień sie .. "wykasuje" i później jak coś zrobie to znowu dostane bana na jeden dzień czy raczej nie?

I TERAZ PROŹBA : Jeżeli ktoś zna to niech napisze tabele kar :)

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

Nie będzie już ostrzeżeń, jednakże jeżeli nic 'nie zrobisz' przez bodajże 1/2msc, to znowu je otrzymasz i tak w kółko.

Jeśli będziesz nagminnie nieprzestrzegać regulaminu, to bany będą się cały czas wydłużać, są to kolejno:

- 1 Dzień

- 3 Dni

- 7/10 Dni

- 14 Dni

- Miesiąc

- W BARDZO NIELICZNYCH PRZYPADKACH 3 MIESIĄCE

- Perm

Opublikowano

Z leave busterem jest tak, że jeśli przez około 6 miesięcy nie dostaniesz bana, to ten wcześniejszy ban się ,,resetuje". Przykład: Dostałaś bana na 1 dzień, potem na 3 dni i przez 6 miesięcy już jesteś grzeczna i nie masz banów to jak dostaniesz bana po tych ok. 6 miesiacach to nie będzie bana na tydzień tylko znów na 1 dzień.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@UP moge ci wierzyc xD?

Opublikowano

Jest też takie coś , gdy wyjdziesz w czasie rozgrywki i zgłoszą Cię 4 czy 5 osób to masz permamenta .

Bullshit. Żebyś dostał bana na 3 dni to musisz dostać raporty z 10+ meczy a co dopiero perma.

lJ70wyh.jpg

Opublikowano

Zgadzam się, 5 raporty i perm? Chyba w snach... mam kolejne pytanie, cz jeżeli dostane perma, to na IP czy na konto? :)

Opublikowano

Ale tam nie ma odpowiedzi na pytanie "cz jeżeli dostane perma, to na IP czy na konto?"

Opublikowano

Ale tam nie ma odpowiedzi na pytanie "cz jeżeli dostane perma, to na IP czy na konto?"

Konto.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Burza o tej porze roku? Good job

A czy ktoś powiedział, że ja aktualnie przebywam w Polsce lub na terenie Europy?..

Na konto, za AFK nie ma permów.

Serio ;O? Mi jakiś koleś napisał na lolu (polak), że najpierw jest za afk na 1 dzień, 3 dni, tydzień, miesiąc i jak tak dalej będe wychodzić to perm ;O ale ja tam nie wiem xD powtarzam co napisał xD

do aciek: jak perm na konto to spoko :D zawsze można nawe założyc :D

Opublikowano

Lokacja:Tychy

Jest za afk, jeżeli wychodzisz po raz np. 10-20 to wtedy już się Trybunał tobą zajmuje. Do pięciu razy (to jest max) w ciągu miesiąca jeszcze jest ok.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Lokalizacja Tychy bo mieszkam w tychach ale jestem na tydzień u cioci poza krajem, i thx :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...